Fantastiske cancun!

Heia bloggen!!;)

Vi nyter fremdeles slappe dager i mexico:) Hotellet er helt fantastisk, og all inclusiven kan ikke forklares:) Vi har ikke brukt en kr siden vi kom hit, utenom de fine nye nike skoene mine da:) Her e fem forskjellige returanger som vi kan besøke og bestille det vi vil ha. Bestiller du et glass rødvin kommer de med en hel flaske:) Ikke heilt feil med andre ord:) I går var vi på japansk resturang, som var helt fantastisk:) aldri smakt så god sushi i hele mitt liv:) De har også teater hver kveld med forskjellige tema, arti:)

Nå kom vi nettop hjem fra byen, og jeg har bestillt time for å bade med delfina:) I morra skal jeg alså bade en time med delfiner, må innrømme at det er litt småskummelt:) Johan har også bestillt fisketur, selvfølgelig! Da får vi en privat fiskebåd med en guid som skal vise oss rundt på forskjellige plasser:) Det kan jo bli gøy selv om man ikke liker fiske:) Johan skulle vist få en blue marly, som skulle vær kjempe stor:)

Vi har det altså bra, og her kommer det noen bilder fra mexico hittil:) Skal selvfølgelig legge ut bilder av badingen med delfiner i morra:)

Én tanke om “Fantastiske cancun!

  1. Kjempefine bilder av et flott par!!! Litt missunnelig her e sitte i 10,5 grader og regn…..jaja, d har alltid vært forskjell på folk….:-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *