Las Vegas!!

Las Vegas e bare fantastisk, hundre ganga bedre enn e trodde før vi dro. Alt e enormt. Det sir litt at hotellet vi bor på har minst 20 resturanga og 3000 hotellrom, og da er vårt hotell lite sammenlignet med andre hotell her. Første dagen brukte vi bare på å gå rundt å bli kjent med byen, og vi trengte faktisk så lang tid:)

I Vegas har vi selvfølgelig spillt poker, og det er kjempe gøy. Vannt en del førte dagen, men så tapte vi dagen etter, så det va litt kjipt:) Ellers i Vegas har vi vært å sett batman på kinon her, og i går var vi på show med criss angel! Det e faktisk noe av det sjukeste e har sett. Han står heilt på høyre siden av scenen, og på 2 sekunder ser vi han forsvinner og kommer fram i trappeoppgangen i publikumssalen:)

Vi har også veldig lyst til å se grand canyon, så i dag skal vi gå å sjekke opp ka forkjellige tura som fins, så kanskje vi drar på den i morra.

Klare desverre ikke å legge inn bilder på PCen, vet hva som er problemet, men tror det er noe feil med korstet i kameraet:/ Skal se om vi får kjøpt nytt i dag, så kan jeg legge opp litt bilder:)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *