Fiji og sydney:)

Heia alle sammen:)

Nå er det lenge siden vi har oppdatert bloggen, så her kommer det litt om fiji og sydney. Grunnen til at vi ikke har oppdatert er pga at vi ikke har hatt wifi før nå, så det var ganske greit å få det igjen:)

Fiji var like fint som man kan tenke seg, om ikke enda finere. lange vite strender, og vann klarere enn et basseng. For dokke som var i aya napa med meg for mange år siden så kan jeg si at det var enda klarere enn det var der.

Selv om det var så fint der, skulle jeg faktisk ikke ville dra tilbake, det var ingen ting å gjøre på dagtid eller kveldstid. Så egentlig sov, bada vi og sola oss i 7 dager i strekk. Vi tok noen dagsturer fra øya, men disse turene var bare på noen timer. utenom det leide vi kajakk en dag og padlet rundt øyen. Dette var kjempe gøy pga at det var et gjennomsiktig glass i bunnen av kajakken slik at vi kunne se coral revene klart hele tiden. Masse rare fisker også. Så foresten nemo fisken:)

 Her va vi så heldig å få møte høvdingen av en landsby på ei øy i fiji. En man med få ord. Vi fikk beskjed om å stille han spørsmål som guiden vår bestemte, det blei rett og slett veldig pinlig. Når møtet var ferdig blei vi også beordra til å ta bilde med han. Dette var altså ikke frivilli:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *