Indonesia:)

Heia:)
Da har vi tilbrakt 10 dager i indonesia og i morra er vi klar for 3,5 uke i thailand. Her i indonesia var vi først 4 dager i en landsby som heter sanur, etter dette ble vi 6 netter på en plass som heter kuta. Det er i kuta de fleste turister drar til. DDe første fire nettene i sanur var veldig spesiell, her var det nesten ikke turister og gatene var så og si tomme. Her ble det tidlige kvelder, og lange dager på stranden:)

I kuta var det mer turister og dermed også mer folk. Her var det ikke mye som så ut som det typiske indonesia. Store shopping senter med alle de kjente merkene, til og med top shop. Så her ble det en del shopping:)

Ellers i kuta gikk som regel dagene til surfing, noe vi begge synes var veldig artig. Fikk litt bank av bølgene første dagene, men det ble bedre etter hvert:) Utenom dette har vi vært på et badeland, besøkt noen templer og kultur park og vært på en monkey forrest der det var over 200 ville aper som sprang rundt:) Etter ape parken fikk vi skyss til en liten fiskerlandsby utafor kuta til en restaurant der dem serverte fersk fisk. Her fikk vi servert snapper på stranda mens solnedgangen gikk ned;) veeldig fint:)

                    

Én tanke om “Indonesia:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *